Prime Directive

И да будемо начисто. Вређање мене овде још и може да прође, задаћете коју рану мојој сујети, зарашће, нема везе, али вређање неког другог, на мом блогу, мојој авлији, не дозвољавам. Ово сматрам разбибригом и малом можданом гимнастиком а не огласним простором те ако неко жели некога да прозива, нек` лепо отвори свој налог па удри брате, сестро или шта си већ. Свађа и те клиначке глупости не долазе ни под који обзир! Није цензура већ немање разумевања за приземна срања. Ако ме нешто нервира и диже ми притисак је препирање ради препирања! Двоје не може да разговара ако имају исти став, то је јасно ко летњи дан у подне, али контрирање зарад самозадовољавања личне малограђанштине заиста нема шансу. Аргументовани ставови долазе у обзир, то волим и много ценим и надам се истима. Унапред хвала на разумевању.

Понешто о мени

Моја слика
Половина људи има константну жељу да другима прича приче и објашњава очигледно. Ја спадам у другу половину. Ако имам шта да кажем рећи ћу/откуцаћу овде па кога интересује, интересује. А кога не интересује... изгубио је 10 секунди живота док је и ово читао. Нек` тражи бољу кафану!

... а кога интересује више података о мени:

недеља, 17. март 2013.

Мирко и Хелена




7 коментара:

  1. Sviđaju mi se ove slike, mali vragolanko i mala dama u najavi... :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Видећемо. За враголана је већ јасно али дама... видећемо.

      Избриши
  2. Е да му јебем матер... Нико од редовних или "нормалних" гостију да се јави да прокоментарише али зато само шибају којејакви спам-коментатори. Ужас.

    ОдговориИзбриши
  3. Ne znam koliko sam normalan ali jesam redovan...

    Stvarno dobro oslikavanje. Imaš talenta. Nećeš morati deci da kupuješ slikovnice, izgleda. A možda im neće ni trebati. Možda će odmah tražiti gedžete...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ти си и нормалан и редован. :)

      Хвала на комплименту. Једва чекам да проговори до краја па да лепо каже шта хоће. Геџет или сликовница, решићемо то питање уз пут.

      Избриши
  4. Viši inspektor Bešević23. март 2013. 23:41

    Lomi,slike su simpa. :) Izgleda da ste bili bas dokoni. :))
    Samo javi kada da cestitamo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Хвала, хвала. Нисмо били докони већ је ово била Маленина жеља јер ја волим да цртам па ето, хтела је да "искористи" моје "умеће".

      Јављам, без бриге.

      Избриши

Пратиоци

Претражи овај блог

...

free counters