Prime Directive

И да будемо начисто. Вређање мене овде још и може да прође, задаћете коју рану мојој сујети, зарашће, нема везе, али вређање неког другог, на мом блогу, мојој авлији, не дозвољавам. Ово сматрам разбибригом и малом можданом гимнастиком а не огласним простором те ако неко жели некога да прозива, нек` лепо отвори свој налог па удри брате, сестро или шта си већ. Свађа и те клиначке глупости не долазе ни под који обзир! Није цензура већ немање разумевања за приземна срања. Ако ме нешто нервира и диже ми притисак је препирање ради препирања! Двоје не може да разговара ако имају исти став, то је јасно ко летњи дан у подне, али контрирање зарад самозадовољавања личне малограђанштине заиста нема шансу. Аргументовани ставови долазе у обзир, то волим и много ценим и надам се истима. Унапред хвала на разумевању.

Понешто о мени

Моја слика
Половина људи има константну жељу да другима прича приче и објашњава очигледно. Ја спадам у другу половину. Ако имам шта да кажем рећи ћу/откуцаћу овде па кога интересује, интересује. А кога не интересује... изгубио је 10 секунди живота док је и ово читао. Нек` тражи бољу кафану!

... а кога интересује више података о мени:

недеља, 1. децембар 2013.

Es ist so weit...

Što bi u prevodu bilo, vreme je. Evo me u vozu ka dizeldorfskom aerodromu sa kojeg u 14:35 časova letim ka Indiji. Dosta toga sam morao ovih dana da ispozavršavam te me s toga nije ni bilo u kafani, koliko se od jednog gazde očekuje. Sada se samo nadam da sam sve stigao i postigao kao i da ovo mesto nije zaboravljeno, bar ne od strane redovnih gostiju.

Jutros stadoh na vagu i ona pokaza ono što je na slici. Visina je ostala ista što će reći da sam se opet podgojio. Ostali zdravstveni pregledi su rekli da sam zdrav, dobio sam sve moguće i nemoguće vakcine, na nogama su mi čarape koje stežu noge ispod kolena za duge letove (njihova funkcija je da povise krvni pritisak i tako se smanjuje mogućnost nastanka tromba), u koferu imam multivitamine i par lekića protiv proliva pa sad, šta bude. Fizički i psihički sam spreman za iskustvo kakvo do sada nisam imao.

Popijte po koju a ja ću svratiti čim stignem.

4 коментара:

  1. http://engleskionline.files.wordpress.com/2012/04/good-luck-comment-0091.gif

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Хвала Улични. Али срећа је овде веома релативна ствар... Биће ти јасније већ после разговора за следећим столовима.

      Избриши
  2. Viši inspektor Bešević5. децембар 2013. 02:54

    Tezina ti i nije neka. :) Ja imam jedno 8 kila vise od tebe,a inace jurim ovu tvoju kilazu,tu negde oko 96-98 se osecam najbolje. Mislim,..jurim jedno 3 godine,hehe.
    Mrzim preseljenja,letove,zamrzeo sam i putovanja uopste tako da oko toga ne zelim nista da komentarisem osim da ti pozelim udoban i srecan put i prijatan boravak. I naravno da nasm se sa uspehom vratis u Svabiju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ма како није нека... ЈУче изађох са колегом мало на баскети после пола сата нисам могао више да се померим. Ем сам ван форме, ем сам тежак.

      Што се лета тиче, шта рећи. Што је дужи то је и компликованији и досаднији. Ништа ту нема ни лепо ни помпезно. Ко каже другачије, изазивам га да ми објасни ту лепоту.

      Избриши

Пратиоци

Претражи овај блог

...

free counters