Prime Directive

И да будемо начисто. Вређање мене овде још и може да прође, задаћете коју рану мојој сујети, зарашће, нема везе, али вређање неког другог, на мом блогу, мојој авлији, не дозвољавам. Ово сматрам разбибригом и малом можданом гимнастиком а не огласним простором те ако неко жели некога да прозива, нек` лепо отвори свој налог па удри брате, сестро или шта си већ. Свађа и те клиначке глупости не долазе ни под који обзир! Није цензура већ немање разумевања за приземна срања. Ако ме нешто нервира и диже ми притисак је препирање ради препирања! Двоје не може да разговара ако имају исти став, то је јасно ко летњи дан у подне, али контрирање зарад самозадовољавања личне малограђанштине заиста нема шансу. Аргументовани ставови долазе у обзир, то волим и много ценим и надам се истима. Унапред хвала на разумевању.

Понешто о мени

Моја слика
Половина људи има константну жељу да другима прича приче и објашњава очигледно. Ја спадам у другу половину. Ако имам шта да кажем рећи ћу/откуцаћу овде па кога интересује, интересује. А кога не интересује... изгубио је 10 секунди живота док је и ово читао. Нек` тражи бољу кафану!

... а кога интересује више података о мени:

петак, 21. септембар 2012.

Good Penis vs. Bad Penis

               "Hotels have a very specific smell, I've noticed. It's kind of a good smell because it's a familiar. It's that "this hotel smells like a hotel" smell. I think I've figured out what the smell is. It's a combination of soap, socks and penis. But it's good penis smell, not a bad penis smell. You know? It's good, clean, limp penis. Very clean and freshly toweled penis. Good, clean, limp, innocuous, fluffy penis. Well-meaning, sweet penis. Not sweet like candy. Sweet like, "He's so sweet." You know? Like, "Isn't that guy Bob sweet?" Good, clean, sweet, dear penis. And not like, "Dear Penis, How are you?" It's not a letter. We're not talking about writing a letter to a penis. I'm saying, dear penis. Like, "That penis is so dear and sweet." And not a deer's penis either. Just a dear, sweet, fluffy, freshly toweled penis.
               Bad penis is totally different. Bad penis is like when you go to the Econo Lodge because it's cheaper and then you get to your room and you're like, "It's smells like BAD PENIS in here! This room smells like bad, intellectually curious penis! Grab your shit, we're leaving! We're going to the Holiday Inn Express up the road where it smells like good penis!" There is nothing worse or more terrifying than an intellectually curios penis.
                Hotels can be bad but I hate flying the most. I hate waiting in security..."

... и тако даље, и тако даље...

Скоро видех фотку са овим текстом, који представља део текст из неке, питај бога које, књиге. Ко ли ју је купио и направио ову фотографију, да ми је знати? И чему уопште оволики труд да се опише миомирисна разлика између хотелске собе која мирише на  "добар" и "лош" мушки полни орган? Да не кажем курац јер је писац био веома пажљив приликом одабира речи. Свако данас може да се сматра писцем, свако...

П.С.: И немој после да буде како се хвалим да знам енглески али ево и превода. Колико је веродостојан... ма јесте. Реч је о бесмисленом поређењу мириса.

"Добар Пенис против Лошег Пениса


                 Приметио сам да хотели имају веома специфичан мирис. То је нека врста доброг мириса јер је познат. То је мирис типа "овај хотел мирише као хотел". Мислим да сам схватио шта је тај мирис. То је комбинација сапуна, чарапа и пениса. Али то је леп, добар мирис пениса, а не мирис лошег пениса. Схваташ ме? То је добар, чист, млитави пенис. Веома чист и свеже обрисан пенис. Добар, чист, млитав, безопасан, плишани пенис. Једноставно речено, диван(сладак) пенис. Није сладак као бомбоне. Сладак као: "Он је тако сладак." Схваташ ме? Нешто као: "Није ли онај момак Боб сладак?" Добар, чист, сладак, драги пенис. Али не као: "Драги Пенисе, како си?" Није писмо. Ми не говоримо о писању писма пенису. Кажем, драги пенис. Као: "Тај пенис је тако драг и сладак." Нити је у питању јеленов пенис. (Игра речима: драги=deer и јелен=Deer) Само драг, сладак, паперјаст, свеже обрисан пенис.
               Лош пенис је сасвим другачији. Лош пенис је као када идете у Еконо Лоџ јер је јефтиније и онда уђеш у своју собу, и помислиш нешто као: "Овде мирише на  ЛОШ пенис! Ова соба мирише лоше, на интелектуално радознали пенис. Покупи своје ствари, одлазимо! Идемо у Холидеј Ин Експрес даље уз пут где мирише на добар пенис!" Не постоји ништа горе или застрашујуће него интелектуално знатижељни пенис.
                 Хотели могу бити лоши, али ја највише мрзим да летим. Мрзим да чекам у безбедносној зони..."

1 коментар:

  1. Gazda, prošli astal je bio o kurčenju, ovaj je o penisu... Treći astal već ne bi bio slučajnost. Dobro pazi!

    ОдговориИзбриши

Пратиоци

Претражи овај блог

...

free counters