Prime Directive

И да будемо начисто. Вређање мене овде још и може да прође, задаћете коју рану мојој сујети, зарашће, нема везе, али вређање неког другог, на мом блогу, мојој авлији, не дозвољавам. Ово сматрам разбибригом и малом можданом гимнастиком а не огласним простором те ако неко жели некога да прозива, нек` лепо отвори свој налог па удри брате, сестро или шта си већ. Свађа и те клиначке глупости не долазе ни под који обзир! Није цензура већ немање разумевања за приземна срања. Ако ме нешто нервира и диже ми притисак је препирање ради препирања! Двоје не може да разговара ако имају исти став, то је јасно ко летњи дан у подне, али контрирање зарад самозадовољавања личне малограђанштине заиста нема шансу. Аргументовани ставови долазе у обзир, то волим и много ценим и надам се истима. Унапред хвала на разумевању.

Понешто о мени

Моја слика
Половина људи има константну жељу да другима прича приче и објашњава очигледно. Ја спадам у другу половину. Ако имам шта да кажем рећи ћу/откуцаћу овде па кога интересује, интересује. А кога не интересује... изгубио је 10 секунди живота док је и ово читао. Нек` тражи бољу кафану!

... а кога интересује више података о мени:

понедељак, 17. март 2014.

Happy Holi!

Yours truly... :)






8 коментара:

  1. Gazda, izgledaš kao rejver iz Rotterdama. :)
    Da li se lako skidaju ove boje?

    PS : u gužvi sam ovih dana pa nisam stig'o ništa da napišem na prethodnom stolu. Drago mi je da si čekirao Britannia&Co. i da ti se dopalo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Сад знаш одакле идеја тим истим рејверима за ове трипове! БОје се супер лако скидају докле год су у праху. Клинци их разређују у води или неком алкохолу, најгоре је уље, и то се тешко скида. Али ево, пар дана после и све је ок.

      Избриши
  2. Ово изгледа одлично, не знам што би се неко трудио да опере, што се мене тиче питанје би било колико дуго могу боје да стоје а не колко се лако скидају.....

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Одлично је докле год шеташ индијским улицама око овог празника. На дан Холија, већина је оваква. Сви су весели, играју на улици уз музику, певају и поздрављају све. Пар дана после се још увек виде трагови. Након тога, шта рећи, погледи бивају све чуднији и чуднији. А да не говорим о онима који овај празник сматрају тоталном паганштином. Дакле, добро је што се скидају јер немаш увек појма с ким ћеш имати посла сутрадан.

      Избриши
  3. Viši inspektor Bešević25. април 2014. 01:27

    Gazda,samo bih da se javim i da te pozdravim. Zima je bila uzasna i teska,svi smo je jedva preziveli. Ja posebno.
    Inace boje ti nisu lose,samo ih malo bolje rasporedi. :))

    ОдговориИзбриши
  4. Па добро бре где си ти? Био си ме забринуо, мајке ми. Реко` да те није завејало негде по тим Норвешкама и Скандинавијама... ;)
    А боје, рећи ћу само: какви дизајнери, такав и дизајн. Модел је такав, какав је. Тешко га је променити и улепшати. Што природа удеси, Индијци не могу променити.

    ОдговориИзбриши
  5. Viši inspektor Bešević29. април 2014. 04:23

    Sve priznajem. Sve sam zaboravio i tebe i kafanu...sebe sam zaboravio u mraku od 6 meeci i snegu od 2 metra. Bilo je bas tesko,ali ne bih u detalje,jer se lose osecam kada se prisetim. Ima i gografskih promena,sve ima...ali otom potom.
    Sta sam Bogu zgresio da ja koji volim sunce,toplotu,more,zivim sve po nekim severima,snegovima,hladnim morima i jezerima gde jedva da i u avgustu mozes kao covek da se okupas,sta? :)
    Istini za volju,menjao sam lap top bas za NG i onda su mi svi stari "bukmarksi" ostali u starom lap topu,pa sam prebacivao rucno,kafanu sam zaboravio,i eto...cim nema da vidim u bukmarksu ja se ne setim. I pre neko vece slucajno...petak lep dan,milina,sunce,15 stepeni...i ja se setim kafane.
    Iskreno,pao si mi na pamet par puta zbog Borusije. :)
    Ajde,tu sam sada...daj mi par dana da malo vidim sta si pisao i kako je po Indiji,pa da se razgovaramo.
    Jbte,poslednji put kad sam dolazio ovde ti si se tek pakovao za Indiju,secam se slika sa spakovanim stvarima i polupraznim stanom,a eo vidim sad se vracas nazad. :)
    Brzo proslo kao u vojsci,majku mu,hehehe.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Добро је да си ме се сетио по неком добру а не по злу ;) Буди ти мени добар, згреј се мало па полако, има кад, причаћемо. Кафана је, истини за вољу, опустела али шта да се ради. Није занимљива као пре. Гости су ти који је чине успешном или не. Али је и даље као и пре. Велики број вири, гледа кроз прозор и не жели ништа да каже. Ко зна, можда се и то промени. Кад смо кдо промене, морао бих да мењам позадину. Нема више Индије.

      Избриши

Пратиоци

Претражи овај блог

...

free counters